Om oss

By Berndes försöker i så stor utsträckning som möjligt ta ett hållbart ansvar för vår miljö genom att använda miljövänliga material och producera alla produkter i Sverige. Det är viktigt för oss att bry oss om varandra och vår värld.

Om By Berndes

Vinter och skidåkning har alltid varit en stor passion för mig. Född och uppvuxen i Gällivare 10 mil norr om Polcirkeln i norra Sverige blev den vita snön, skidåkning och bergen en naturlig del i livet.

Att kombinera passionen för vinter och inredning är en dröm som funnits i många år och grunden till företaget By Berndes. Familjenamnet Berndes härstammar från kantonen och staden Bern i Schweiz. Dessa band gör dragningen till de europeiska alperna stark och tar därför naturlig plats i företagets produkter.
 
By Berndes erbjuder unika kollektioner inom heminredning för både svenska och europeiska skidorter samt skärgård och naturmönster. Design av mönster görs i norra Sverige med inspiration från vinter, berg, natur och skidåkning.
 
By Berndes försöker i så stor utsträckning som möjligt ta ett hållbart ansvar för vår miljö genom att använda miljövänliga material och producera alla produkter så nära det går. Det är viktigt för oss att bry oss om varandra och vår värld.
 
Jag hoppas du vill dela passionen med mig.

Elisabeth Berndes
Grundare

By Berndes erbjuder unika kollektioner inom heminredning för både svenska och europeiska skidorter samt grafiska mönster. Design av mönster görs i norra Sverige med inspiration från vinter, berg och skidåkning. Tanken är att de ska ha en tidlös grafisk design och kunna mixas och matchas ihop med varandra.

Design

Helena Harnesk

Grafisk designer, tidigare både in-house och på byrå men som nu är frilansande designer. Arbetar med både stora och små uppdrag, alltifrån visuella identiteter och manualer till mönsterdesign och grafisk produktion.

www.harneskdesign.com