Leila´s General Store

Nu lanseras “By Berndes & friends” där produkter från noga utvalda leverantörer kommer att säljas här i webbshopen byberndes.se 
Först ut är ett samarbete med Leila Lindholm känd kock, programledare och kokboksförfattare. 

Leila Lindholm gör mycket fina produkter för kök och inredning, produkter som rimmar utmärkt med vår egen designlinje. Hon säljer inte heller vanligtvis till webbshopar utan mestadels till fysiska återförsäljare, så det känns extra kul att By Berndes är en av få webbshopar som får möjlighet att sälja hennes fina köksprodukter. Vi har valt ut ett fint sortiment med alltifrån ballongvispar, fina frukostskålar och emaljkastruller till popcorn och tryfflar. Vi kommer utöka sortimentet allt eftersom och tar gärna emot önskemål från er kunder på vad ni önskar hitta i shoppen. 

Leila’s General Store grundades 2011 och ägs och drivs av kocken, programledaren och kokboksförfattaren Leila Lindholm. Tillsammans med hennes livspartner Mårten Elensky startade hon det unika butikskonceptet och familjeföretaget Leila’s General Store, som först lanserades online med en e-handelsplattform som senare med tiden växte till fem fysiska butiker. 

Produkterna hittar du här.

 

Latest blog posts