Sommarsläpp!

Vilken rolig och spännande vintersäsong vi har haft med nya kunder och återförsäljare. Vi har nu fem återförsäljare från Verbier till Tärnaby. Jättekul! Tack alla ni som handlar via webbshopen, det är så kul att packa era ordrar och slå in de fint med silkespapper. Responsen har varit jättebra och vi ser framemot nästa vintersäsong med nya skidorter och produkter, planeringen är i full gång!

Men nu har vi en sommar som väntar på att komma igång och vi har just släppt vår första sommarkollektion. Det ska bli spännande att höra vad ni tycker om den, skriv gärna en kommentar om ni vill. Tanken med sommarkollektionen är ge en lokal känsla med inspiration från sommar och skärgårdslivet. Obbola, Umeå skärgård är först ut som bricka och kuddar i två olika färgställningar. Det finns även fina brickor och kuddar med mönster som passar in överallt, kanske dags att uppdatera stugans soffa eller utemöbler med nya kuddar. Brickorna är perfekta att servera goda sommardrinkar med eller kaffe i trädgården.

Vill önska er en trevlig sommar! Sköt om er.

Kram Elisabeth

2 tankar om “Sommarsläpp!

    • elisabethberndes says:

      Hej, vad kul att du hör av dig och tack för tipsen! Vi funderar på en Norrbottenkollektion framöver 🙂 Ha en fin påsk.
      Vänliga hälsningar Elisabeth Berndes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *