Välkomna!

Tjohoo nu är den stora lanseringsdagen här! By Berndes webbshop är nu klar att börja användas av er. Vi har slitit sena kvällar och nätter för att få till allt så det ska fungera bra. Som vi har längtat till den här dagen!

Vi är ytterst ödmjuka inför att det kan finnas saker som behöver justeras eller som inte fungerar helt som det ska. Kontakta gärna oss om ni hittar något som bör ändras. Vi är mycket tacksamma för feedback från er. Maila till: info@byberndes.com

Hoppas ni gillar vår första vinterkollektion och hittar något som passar hemma hos er eller i stugan/lägenheten i fjällen eller alperna. Eller en fin present till någon vän.

Vi önskar er en fin shoppingstund!

Kram Elisabeth Berndes

 

 

 

Foto: Mattias Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *