Säljresa i alperna

Imorse åkte jag och min man Fredrik iväg till alperna för att sälja in vår provkollektion. Vi flög till Geneve och hyrde bil för att köra till första stoppet Verbier och sedan vidare till Chamonix. Att köra bil i alperna är en upplevelse, helt underbar miljö med bergen som kuliss. Men också läskigt med smala slingriga bergsvägar…

I Verbier träffade vi några butiker och butiken Mountain Air köpte in vår kollektion vilket känns superkul, så härligt att de vågar ta in mitt lilla varumärke från Norrland 🙂 Chamonix är en större stad och där träffade vi flera butiker som skulle fundera på ev inköp, ska höra av mig till dom när jag kommer hem. Det är verkligen en helt ny lärdom att sälja in inredningsprodukter till butiker istället för reklambyråtjänster som jag är van vid. Otroligt kul att lära sig nya saker.

Nu är det bara att åka hem och sätta igång produktionen för att få iväg alla produkterna i tid innan jul till Verbier. Kul!

//Elisabeth

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *